U bevindt zich hier: Startpagina » Fotografie » Portfolio » Zwangerschap

Zwangerschap

Je zwangerschap is een heel bijzondere periode van je leven dat je zeker zou moeten vastleggen door een zwangerschapsshoot.

Hoe dierbaar is het niet om later deze mooie herinneringen te kunnen zien. De 9 maanden van de zwangerschap zijn snel voorbij, en misschien komen jullie pas daarna tot het besef hoe bijzonder deze maanden geweest zijn.

Dan hebben jullie, met een blije glimlach op jullie gezicht, de toffe foto’s die je trots aan iedereen kan laten zien.


Iedereen heeft zelf een idee hoe zij het liefst op de foto wil staan, romantisch, met humor, met de toekomstige papa, broertjes/zusjes, met je dagelijkse kleding of met wat minder kleding om juist je bolle buik goed te laten zien. We overleggen dit op voorhand, zodat er op een leuke, professionele en creatieve manier foto’s genomen kunnen worden.


De foto’s van je buik worden meestal tussen de 32ste en de 35ste week genomen van je zwangerschap, zo is het mooie bolle buikje al goed zichtbaar.

Je kan heel wat accessoires meebrengen naar de studio, zoals schoentjes, knuffels, speelgoedjes, doopsuiker,… Dit maakt de fotootjes veel persoonlijker.

Kies voor kleding die je buik goed laat opvallen (zoals een topje, blouse die half open hangt, strakke kledij over de buik). Kies wel kleding die zo weinig mogelijk striemen geeft, het is best dat voor je naar ons komt, j iets makkelijks aan hebt.


Wij verzorgen ook graag jullie geboortekaartjes. We kunnen deze op maat ontwerpen, of we werken samen met
Bellarto en Buromac.

Geboortekaartjes en geschenken

Wij ontwerpen graag samen met u het geboortekaartje. Persoonlijk, origineel en niet duur!Zowel gedrukte kaartjes als met foto.
Ook voor meter of peter zijn er leuke geschenken

Doopsuiker

Hiervoor werken wij samen met Ababbel. Deze hebben een enorme keuze van de laatste trends. Bekijk dit op www.ababbel.be

Boeken