Bekijk hier alle producten

Informatie

Categorie

  • Eco pennen

  • Goedkope pennen

  • Metalen pennen

  • Parker pennen

  • Stylus pennen

  • Touch pennen

Naam

Kleur

Bedrukking

Prijzen en oplages

Pennen bedrukken

Pennen zijn er in alle vormen en maten. Voor elke gelegenheid bestaat er een pen. Voor elke succesvolle campagne of als relatiegeschenk laat je pennen bedrukken.

Of je nou veel of weinig pennen wilt hebben, of je luxe pennen wilt of liever een budgetvariant, strakke, stijlvolle pennen of met een futuristisch design, een pen die alleen kan schrijven, of een stylus pen voor jouw tablet, bij Printdeal.be vind je de pen die bij jou past. Want hoe je het ook wendt of keert, een pen is nog steeds een van de beste relatiegeschenken.

Pennen met logo

Pennen bedrukken kan voor allerlei gelegenheden. Als jij je bedrijf op de kaart wilt zetten, is een bedrukte pen een fantastisch middel. Voor verschillende doelen laat je je pen verschillend bedrukken. Denk dus goed na over je doel en hoe je je pennen wilt bedrukken.

Start je binnenkort een campagne, moet je naar de beurs of wil je gewoon meer naamsbekendheid creëren? Laat dan je pennen bedrukken met logo. Zo bereik je een enorme doelgroep. Een pen verwisselt in zijn leven namelijk gemiddeld zeven keer van eigenaar. En elke eigenaar toont de pen ontelbare keren in zijn omgeving. Laat dus je pennen bedrukken met logo en word in het geheugen van velen gegrift.

Pennen bedrukken met logo is dus erg effectief. Pennen komen overal. Ze reizen wellicht meer dan een persoon. Met je logo op een pen ben jij overal zichtbaar. Laat dus pennen bedrukken met logo en deel ze overal uit: op beurzen, bij bestellingen en natuurlijk aan je eigen personeel.

Pennen bedrukken in kleine oplage

Je hebt alleen niet altijd een grote hoeveelheid pennen nodig. Geef je een cursus, wil jij een paar mensen blij maken met een persoonlijke boodschap, of wil je gewoon een voorraadje pennen voor op kantoor? Wil jij pennen laten bedrukken in kleine oplage? Dat kan! Met een bedrukte pen kan de dag van jouw cursisten niet meer stuk.

Je kunt ook bedrukte pennen bestellen voor een exclusieve groep. Stem je geschenk op de ontvanger af door een gepersonaliseerde opdruk. Je kunt daarvoor je pennen bedrukken in kleine oplage. Ze zijn dan snel bedrukt en kunnen dus ook snel uitgedeeld worden. Zo hoef je niet langer je voorraadschuren met overtollige pennen te vullen en heb je een uniek geschenk.

Bedrukte balpennen bestellen

Bedrukte pennen zijn dus geschikt voor allerlei gelegenheden en volgens jouw wensen. Wil je bedrukte pennen in een kleine oplage, gepersonaliseerde pennen of bestel je direct een grote karrevracht? Kies in ieder geval de kleur van de pen bij je naam of logo, zoek een model die bij je bedrijf past en stem je bestelling af op je actie, beurs of campagne waar je de pennen uitdeelt. Als je dat doet, dan werkt pennen bedrukken altijd goed.