Bekijk hier alle producten

Informatie

Afsprakenkaartjes drukken

Gemaakte afspraken worden niet meer vergeten met onze afsprakenkaarten. Laat afsprakenkaartjes drukken met het logo, een foto en adresgegevens van uw zaak of praktijk en overhandig ze met trots aan uw klanten.

Kaarten met oplages van 25 t/m 100.000 stuks geschikt voor zowel kleine als grote ondernemers! Van PMS tot full colour en van digitaal tot offset, wij kunnen het allemaal!

Kies een eindformaat

  • 5,5 x 8,5 cm

  • Eigen maat

Kies een vouwwijze

Kies een bedrukking

Kies het materiaal

Kies een afwerking

Prijzen en oplages

Papiersoorten

280 grams linnenpersing

280 grams linnenpersing is een witte papiersoort met een linnenstructuur. De structuur van het papier blijft zichtbaar in het drukwerk.

 

300 grams kraftkarton

300 grams kraftkarton is 100% gerecycled karton. Het materiaal heeft een bruine kleur. Houd er rekening mee dat we geen witte inkt gebruiken en witte gedeelten in uw ontwerp daarom de kleur van het materiaal hebben.

 

300 grams natuurkarton wit

Natuurkarton heeft een open, matte structuur en is goed beschrijfbaar met zowel pen als potlood.

Belangrijk om te weten bij een PMS bedrukking:

Natuurkarton is Uncoated en dit is van belang van de PMS kleuren die u kiest. De meeste PMS kleuren bestaan namelijk in een C (Coated) en U (Uncoated) variant. Voor bedrukking op natuurkarton dient u altijd een PMS U (Uncoated) kleur te kiezen. Kiest u toch een C (Coated) kleur dan ontstaat er in bijna alle gevallen kleurverschil. Heeft u hier vragen over belt of mailt u dan gerust met onze bestandenafdeling.

Let op: Door de open structuur van natuurkarton wordt het gebruik van volvlakken afgeraden.

 

300 grams recyclingpapier

300 grams recycling papier is gemaakt van 100% oud papier en is zowel met pen als potlood goed beschrijfbaar.

Let op: door het productieproces van het recyclingpapier, kan de uitstraling van dit papiersoort per levering afwijken. Recyclingpapier van digitaal drukwerk heeft een wittere uitstraling dan het offset recyclingpapier. Offset recyclingpapier zit in onze papierwaaier en heeft een open structuur. Digitaal recyclingpapier heeft een lichte strijklaag.

 

300 grams PaperWise

300 grams PaperWise Earth Pact Natural is milieuvriendelijk ongebleekt karton van 100% landbouwafval. Dit duurzame karton met een zeer lage milieu impact heeft een natuurlijke lichtbruine kleur. Het materiaal is geschikt voor food en non-food toepassingen. PaperWise Earth Pact Natural is gecertificeerd voor voedselveiligheid (EC-1935/2004), industriële compostering (EN-13432), thuis compostering (DIN Home Compostable) en is geschikt om te recyclen via de normale oud papierstroom. De natuurlijke lichtbruine kleur laat zich uitstekend full colour bedrukken.

Houd er rekening mee dat we geen witte inkt gebruiken en witte gedeelten in uw ontwerp daarom de kleur van het materiaal hebben.

300 grams metallic zilver

300 grams metallic zilver is een zware papiersoort met een metallic zilveren uitstraling. Stevig papier, dus ideaal voor kerstkaarten, wenskaarten, diploma's, geboorte- en trouwkaarten. 

Het papier is goed beschrijfbaar met zowel pen als potlood. 

Let op: De kleuren van de bedrukking worden door de zilveren ondergrond beïnvloed. Het beste resultaat op dit papiersoort krijgt u door niet met volvlakken te werken, en door met weinig kleur te werken en bijvoorbeeld alleen met zwart te drukken. Dit papiersoort kan niet gebruikt worden in combinatie met een zilveren bedrukking.

 

300 grams metallic goud

300 grams metallic goud is een zware papiersoort met een metallic gouden uitstraling. Stevig papier, dus ideaal voor kerstkaarten, wenskaarten, diploma's, geboorte- en trouwkaarten. 

Het papier is goed beschrijfbaar met zowel pen als potlood. 

Let op: De kleuren van de bedrukking worden door de gouden ondergrond beïnvloed. Het beste resultaat op dit papiersoort krijgt u door niet met volvlakken te werken, en door met weinig kleur te werken en bijvoorbeeld alleen met zwart te drukken.

 

300 grams metallic parelmoer

300 grams metallic parelmoer is een zware papiersoort met een metallic parelmoeren uitstraling. Stevig papier, dus ideaal voor kerstkaarten, wenskaarten, diploma's, geboorte- en trouwkaarten. 

Het papier is goed beschrijfbaar met zowel pen als potlood. 

Let op: De kleuren van de bedrukking worden door de parelmoeren ondergrond beïnvloed. Het beste resultaat op dit papiersoort krijgt u door niet met volvlakken te werken, en door met weinig kleur te werken.

 

300 grams biotop

Biotop heeft een open, matte structuur en is goed beschrijfbaar met zowel pen als potlood. Biotop is milieuverantwoord doordat het wordt gemaakt van afvalhout. Er worden geen witmakers gebruikt, hierdoor krijgt biotop zijn typische creme, lichtgele uitstraling.

Belangrijk om te weten bij een PMS bedrukking:

Biotop is Uncoated en dit is van belang van de PMS kleuren die u kiest. De meeste PMS kleuren bestaan namelijk in een C (Coated) en U (Uncoated) variant. Voor bedrukking op biotop dient u altijd een PMS U (Uncoated) kleur te kiezen. Kiest u toch een C (Coated) kleur dan ontstaat er in bijna alle gevallen kleurverschil. Heeft u hier vragen over belt of mailt u dan gerust met onze bestandenafdeling.

 

300 grams Conqueror vergé

300 grams Conqueror vergé heeft een klassieke, fijne lijnenstructuur wat typerend is voor gevergeerd papier. De structuur van het papier blijft zichtbaar in het drukwerk.

 

350 grams mat mc

350 grams mat mc is een zware papiersoort met een matte uitstraling.

Het papier is goed beschrijfbaar met zowel pen als potlood.

 

MC is de afkorting van 'Machine Coated'. Het wordt aangebracht tijdens de productie van het papier, meestal in 2 of 3 lagen. Door deze coating wordt het papier beter geschikt om te drukken, de inkt hecht beter en de droging is sneller.

 

350 grams Tintoretto Gesso

350 grams Tintoretto Gesso is natuurlijk en uncoated cellulosepapier, met een viltstructuur aan beide zijden. De structuur van het papier blijft zichtbaar in het drukwerk. Vermijd bij dit materiaal met een PMS-bedrukking volvlakken in het ontwerp.