Bekijk hier alle producten

Informatie

Naambordjes drukken

Geef uw bedrijf of huis de professionele uitstraling die het verdient en laat er uw eigen ontwerp op drukken.

De naambordjes worden gemaakt van dibond. Wij printen direct op dit materiaal en gebruikt geen stickers. Het grote voordeel hiervan is dat het uitmuntende kwaliteit oplevert.

Plaatmateriaal Drukwijze

  • Direct Op Materiaal

formaat

Materiaal

Boorgaten

Prijzen en oplages

Goedkoop naambordjes drukken

dibond bedrukken

Het dibond waar onze naambordjes van worden gemaakt wordt altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat. Onze naambordjes zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kunnen jarenlang in weer en wind gebruikt worden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

dibond bedrukken

Dibond is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en u kunt kiezen tussen 3 of 6 mm dik materiaal. Dibond bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. De beide zijden hebben een witte matte afwerking waarop geprint wordt.

Naambordjes van Reclameland zijn ook te verkrijgen in een brushed aluminium variant. Dit materiaal is 3 mm dik waarbij de toplaag is gemaakt van geborsteld aluminium. Dit staat ook wel bekend als RVS afwerking. De achterzijde van dit materiaal is wit. Belangrijk om te weten is dat witte gedeelten in uw afbeelding niet bedrukt worden op het materiaal.

Materiaal vergelijking

Zie hier een overzichtelijke vergelijking van onze verschillende soorten naambordjes.

  Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Dibond

dibond 3 mm bedrukken
  3 mm 4317 g/m2 100 x 140 cm

Dibond

dibond 3 mm bedrukken
  6 mm 8160 g/m2 100 x 140 cm

Dibond aluminium

dibond 3 mm aluminium bedrukken
  3 mm 4623 g/m2 100 x 140 cm

Uw bedrukte naambordjes verder afwerken

Na het drukken van uw naambordjes kunnen we uw afbeelding voorzien van basic of premium laminaat. Laminaat geeft extra bescherming tegen krassen en beschadigingen. De kenmerken van de laminaat soorten zijn als volgt:

  • Basic laminaat: Ons basic laminaat is van monomeer kwaliteit. Elk laminaat heeft na verloop van tijd de neiging te krimpen. Bij monomeer laminaat is de krimp groter en sneller dan bij ons premium polymeer laminaat.
  • Premium laminaat: Ons premium laminaat is van polymeer kwaliteit. Elk laminaat heeft na verloop van tijd de neiging om te krimpen. Bij polymeer laminaat treedt er beduidend minder en langzamer krimp op dan bij ons basic monomeer laminaat.

Zowel basic als premium laminaat is beschikbaar in glans en mat. Glans lamimaat heeft een hoogglans uitstraling en mat lamimaat heeft een matte, satijnachtige uitstraling.

Naambordjes opties

Tijdens het bestellen van naambordjes zijn er vele opties te kiezen. Deze opties verschijnen na het selecteren van een aantal en het klikken op de bijbehorende prijs. Hier ziet u alle informatie over onze verschillende opties.

boorgaten

Boorgaten

Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de wand of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de 4 boorgaten alvast voor u maken. De boordiameter is 5 mm, de randafstand 20 mm. In het bestand niet de boorgaten aangeven, dit doen wij voor u.

afstandhouders

Afstandhouders

Als u het plaatmateriaal op de een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij uw plaatmateriaal voorzien van 8 mm boorgaten en leveren we er 4 afstandhouders per plaat bij. Hierdoor wordt de afstand van plaat tot muur 19 mm. U heeft de keuze uit de volgende kleuren:

  • zwart
  • verchroomd
  • satijn

zuignappen

Zuignappen

Zuignappen zijn uitermate goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond. Handig om te monteren zonder te boren. De zuignappen zijn transparant en 4 cm in doorsnede.